Termeni şi condiţii

Despre www.artelectrotech.ro 

www.artelectrotech.ro este un serviciu de comert electronic / comert online / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon.

Produsele comercializate de SC ART & CLOTHES SRL  sunt produse noi.

    In ceea ce priveste datele personale furnizate de dvs., www.artelectrotech.ro se obliga sa administreze in conditii de siguranta si pentru scopurile specificate conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatia a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

________________________________________

Conditii de utilizare

Prin accesarea site-ului www.artelectrotech.ro, utilizatorul accepta termenii si conditiile prezentate in continuare, acestea avand valoare contractuala deplina. S.C. Art&Clothes S.R.L  isi asuma dreptul de a face anumite modificari ale site-ului fara a fi necesar vreun anunt prealabil catre utilizatori. Folosirea in continuare a site-ului www.artelectrotech.ro de utilizatori reprezinta acordul acestora de a primi notificari prin e-mail si mesaje automate.

    Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul www.artelectrotech.ro, dvs. sunteti obligat sa furnizati informatii corecte, complete si sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti in intregime responsabil de securitatea parolei de acces. Daca contul dvs. este utilizat neautorizat de altcineva trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Nu suntem responsabili pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizata a contului dvs. Introducerea de date false la efectuarea unei comenzi este ilegala, urmand ca S.C. Art&Clothes S.R.L sa ia masuri legale impotriva persoanei raspunzatoare. Administratorul site-ului are dreptul sa suspende calitatea de utilizator al site-ului fara orice alta notificare si fara a-si justifica actiunea. In acest caz, nu veti primi nici un fel de despagubiri. S.C. Art&Clothes S.R.L  isi rezerva dreptul de a afisa pe site numai mesajele corespunzatoare.

________________________________________

Protectia datelor personale

 In ceea ce priveste datele personale furnizate de dvs., S.C. Art&Clothes S.R.L  se obliga sa administreze in conditii de siguranta si pentru scopurile specificate conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatia a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Site-ul www.artelectrotech.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum primirea newsletter-ului www.artelectrotech.ro , verificarea situatiei  comenzilor,   evidenta comenzilor va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor si Conditiilor de utlizare a www.artelectrotech.ro si a Politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

 Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le recititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.artelectrotech.ro. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.

 Site-ul www.artelectrotech.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 ani (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.artelectrotech.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.

 www.artelectrotech.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie.

    Creand un cont de utilizator pe site-ul www.artelectrotech.ro, dvs. sunteti de acord ca datele personale sa fie prelucrate de S.C. Art&Clothes S.R.L. Scopul colectarii datelor personale este de a opera si a livra comenzile efectuate de dvs. Administratorul site-ului se obliga sa stearga datele cu caracter personal, in cazul in care solicitati aceasta. 

________________________________________

Pretul

    Preturile afisate in cadrul site-ului www.artelectrotech.ro sunt in RON si nu includ cheltuielile aferente transportului. Acestea sunt suportate de client sau de www.artelectrotech.ro in functie de valoarea comenzii. Efectuarea unei comenzi are valoare contractuala si va obliga sa platiti pretul produselor comandate.  Refuzul furnizarii datelor de contact sau introducerea lor in mod eronat atrage anularea comenzii. Sunt acceptate numai comenzile efectuate de persoane in varsta de peste 18 ani. Artelectrotech isi  rezerva dreptul de a modifica preturile oricand, fara vreo instiintare sau notificare. 

________________________________________

Drepturi de autor

   Intregul continut al site-ului www.artelectrotech.ro nu poate fi reprodus sau copiat, fara acordul scris al lui S.C. Art&Clothes S.R.L. Incalcarea prevederilor se pedepseste conform legilor in vigoare.


________________________________________

Forta majora


www.artelectrotech.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.artelectrotech.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.artelectrotech.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.artelectrotech.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.artelectrotech.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.

S.C. Art&Clothes S.R.L. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe www.artelectrotech.ro.

Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe www.artelectrotech.ro  se va solutiona pe cale amiabila in termen de 14 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

S.C. Art&Clothes S.R.L. nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

S.C. Art&Clothes S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului www.artelectrotech.ro precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe www.artelectrotech.ro.

Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.