Stilou Otto Hutt, penita M, capac model Guilloche liniar argint sterling, suprafata neteda, corp stilou lacuit verde , ornamente placate cu platina.
Toate instrumentele de scris Otto Hutt poarta o serie proprie. Un numar din sase cifre este gravat pe capacul fiecaruia si inregistrat pe cardul de garantie ce il insoteste. Aceasta permite fiecarui proprietar al unui instrument Otto Hutt sa si-l identifice.
Poti recunoaste un instrument de scris Otto Hutt original dupa penita.
Fiecare componentă a instrumentelor de scris Otto Hutt este perfecta din punct de vedere functional si are o durata de viata indelungata. Într-o industrie dominata de productia de masă , acestea reprezintă ceva cu adevărat special . Stilourile Otto Hutt  sunt echipate cu penita ce poarta logo-ul companiei gravat. Penițele originale Otto Hutt sunt un indicator al calitatii, fiind inima fiecărui stilou si facand din acestea instrumente de scris pe care le vei folosi cu placere.
Instrumentele de scris Otto Hutt sunt create cu o tehnica desavarsita pentru fiecare detaliu.  Rezultatul este o gama de instrumente de calitate premium ce poarta cu mandrie sintagma „Made in Germany”.  Instrumentele de scris Otto Hutt au intodeauna acel ceva in plus foarte cautat de cunoscatori, acestia considerand ca de un stilou bun te bucuri o viata intreaga.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Stilou Otto Hutt , verde liniar

  • Producător: OTTO HUTT
  • Cod produs: 018-61028
  • Disponibilitate: Comanda speciala
  • 490,00 Ron