Livrare

Livrare comenzi

Comenzile plasate si confirmate in intervalul luni - vineri pana in ora 14:00, sunt livrate in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea dupa ora 12:00, sambata si duminica, se vor livra marti. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile sunt livrate doar pe teritoriul Romaniei si se fac prin intermediul Fan Courier . Lista cu localitățile cu sediu Fan Courier Express poate fi consultată aici.

Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari , prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii.

Deschiderea coletului la livrare

La primirea coletului puteți solicita curierului deschiderea acestuia pentru a verifica daca produsul/produsele se află in perfecta stare, fără a avea insă posibilitatea de a testa, verifica tehnic sau proba produsele. Dacă in urma verificării se constată că produsele nu sunt in stare perfectă și/sau prezintă urme de lovire, zgârieturi etc. , puteți refuza comanda prin completarea unui „Proces verbal de constatare” doar in prezența curierului si nu după plecarea acestuia.In cazul in care comanda conține mai multe produse si la deschiderea coletului se constată că unul dintre ele nu este conform si doriți refuzarea lui, acest lucru implica returul tuturor produselor din comandă.

Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei

Comenzile ce au o valoare mai mare de 400 ron sunt livrate GRATUIT pe teritoriul Romaniei . Pentru comenzile mai mici de 400 ron se percepe o taxă de 15 ron pentru livrarea in București și 25 ron pentru comenzi a căror valoare este mai mica de 400 ron in cazul livrării catre locații din țară .

În cazul în care clientul nu este gasit la adresa furnizată pentru livrare , acesta urmează a fi contactat de către curier pentru reprogramare . Recepția produsului ( produselor ) reprezintă acceptul cu privire la starea produsului ( produselor ) cutie originală , sigilată ,livrate conform  comenzii si nevoilor clientului ,insoțite de factură , aceasta fiind contractul de vânzare / cumpărare .

S.C Art & Clothes S.R.L.  își rezervă dreptul de a întârzia sau anula livrarea comenzilor , din motive independente de S.C. Art & Clothes S.R.L. care includ : incendii , explozii , inundații , epidemii , greve , acțiuni guvernamentale , acte de terorism ,razboaie ,tulburări civile și alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești .

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de S.C. Art &Clothes S.R.L. față de client in cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare , este valoarea sumei achitate de către client .Produsele sunt vândute in ambalajul original , sigilat și al producătorului .


MODALITATEA SI CONDIȚIILE DE RETURNARE A PRODUSULUI


In conformitate cu OUG 34/2014 art. 9/1, consumatorul beneficiază de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract in afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. 

Dreptul de retragere este aplicabil doar clienților persoane fizice, pentru produsele livrate prin curier. Consumatorul trebuie sa informeze in scris vânzătorul la adresa retur@artelectrotech.ro cu privire la decizia sa de a se retrage din contract in termen de 14 zile conform legislației.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client iar rambursarea contravalorii se va face in cel mult 14 zile de la recepționarea produsului.

Condițiile obligatorii pentru acceptarea produsului returnat sunt: să se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat; sa fie in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insoțit; sa fie ambalat corespunzator pentru a fi protejat la transport.In cazul in care ambalajul este deteriorat ,neputând astfel ca prodsul sa fie revalorificat ,vânzătorul iși rezervă dreptul de a nu accepta retur marfa respectivă sau poate reține o penalizare de până la 30% din valoarea mărfii .

1. Puteti returna instrumentele de scris, mai putin cele pentru care ati solicitat sa fie personalizate prin gravare.

2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa Strada Gheorghe Palade , nr. 10B , sector 2 , prin orice curier rapid doriti, insa NU prin Posta Romana (intrucat aceasta nu livreaza la sediu). 

3. Transportul coletului de retur va fi platit de dvs. in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire. 

4.   In colet se vor afla produsul returnat si toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 

- cont IBAN client , numele titularului este obligatoriu sa fie cel inscris pe factura produsului si CNP .

Coletul trebuie trimis la sediul www.artelectrotech.ro in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii. Costurile aferente transportului de retur cad in sarcina clientului conform legislației in vigoare OUG 34/2014 .

In cazul solicitării unui alt produs , daca valoarea acestuia este mai mare decât cea inițială , se va achita diferența . In situatia in care clientul optează pentru un produs mai ieftin , clientul va primi diferenta , conform modalităților de returnare menționate in OUG 34/2014 .

S.C. Art&Clothes S.R.L. va trimite produsul solicitat la schimb , numai după ce clientul a returnat produsul cumpărat inițial , daca acesta indeplinește condițiile de returnare specificate mai sus . conformOUG 34/2014 .

Pașii de returnare : 

- Cumpărătorul verifică produsul sau produsele ce urmează a fi returnate . Acestea NU prezintă urme de montaj , lovituri , modificări , lipsă accesorii , ambalaj deteriorat .

-  Cumpărătorul ambalează produsul corespunzător pentru transportul prin curier ( NU lipiți etichete , bandă adezivă pe ambalajul original , deoarece coletul va fi refuzat ) .

- Cumpărătorul introduce factura + bon fiscal in colet .

- Cumpărătorul etichetează corespunzător coletul cu Expeditor si Destinantar .

- Vânzătorul verifică la recepția coletului , daca acesta indeplinește condițiile de mai sus , in caz contrat vânzătorul refuză coletul .